Sunday, December 2, 2007

Lång, mörka, sexiga... fransar alltså!

Bloggredaktionen har begett sig in i den snåriga mascaradjungeln, vi kom ut på andra sidan med fyra varianter från Maybelline i näven.
  • Define-a-lash är kungen bland vardagsmascarorna! Det här är en mascara som håller vad den lovar, nämligen långa, separerade fransar, utan klumpar. Den ger ingen direkt volym, utan lägger allt krut på längden och den naturliga looken!

  • Great lash är en riktig klassiker, men tyvärr lever den inte riktigt upp till hajpen. Fransarna blir inte direkt "great", om vi säger så. Färgen klumpar sig och flagar snart av. Man kan helt enkelt konstatera att utvecklingen har gått framåt, men att Great Lash tyvärr inte riktigt har hängt med.

  • Volum' Express turbo boost ger fin lagom-volym, perfekt för att svepa lite extra med fransarna i vardagen. Inga klumpar, inga spindelben, bara fina fransar!

  • The Colossal Volum' express ger, om inte kolossal, så i alla fall rejäl volym. Förpackningen är fräsigt färgglad, men inte så himla smidig att stoppa ned i den minimala partyväskan. Men den ger dig fett feta fransar som till och med syns i krogmörkret.

No comments:

Post a Comment