Sunday, December 2, 2007

BUS-test!

Rädd för att blända dina medsolare på beachen i sommar? Vi har räddningen! Vi på Gekås Ullared har ett brett utbud av brun utan sol-produkter. Redationen har testat fyra fräscha varianter så du slipper vela vid hyllan.Garnier Ambre Solaire, self- tanning spray: Smidig spray med fin färg, som funkar bäst för benen. Tanken med sprayfunktionen är förmodligen att man ska slippa kladdiga, "brunbrända" händer. Men vi rekommenderar nog ändå att man hjälper till lite med tassarna, annars kan resultatet bli väldigt ojämnt. Till sist: se till att sikta väl, annars kan kan det sluta med ett badrum som är brunare än du själv!

Nivea sun, self tan spray: Spay nummer två i testet utlovar en jämn och fin färg. Återigen rekommenderas ett visst mått av "handarbete" för att inte riskera att bli både randig och fläckig. Konsistensen är något vattnig men när du väl får det på plats sitter fejkbrännan som en smäck.

Ambre Solarie Gloss bronzer, self tanning gel: Den här geléaktiga rackaren säger sig göra din hud både brun och skimrande. Och visst blir man glittrig men räkna med att det försvinner efter ett besök i duschen. Gelen är lättapplicerad, med fin konsitens och du får en hel del färg för slantarna.

Nivea Sun self- tan cream, Face: Niveas ansikts-BUS kommer i en liten behändig flaska. Den är specialanpassad för ansiktet och är lätt och smidig att jobba med. Tyvärr kanske "brännan" försvinner lite väl fort, men annars har vi inget att anmärka på. "Inga konstigheter", som Färjan-Håkan hade sagt!

No comments:

Post a Comment