Monday, July 2, 2007

Kö eller inte kö? Det är frågan!

Nu har redaktionen sökt i arkivet för att kunna ge er, trogna läsare, lite delikat inside information. Det är nämligen så att Skandinaviens största varuhus för noggrann statistik över er shoppare. Ur dessa siffror och kurvor kan man utläsa det som ni alla vill veta: När kan man åka till Gekås utan att behöva köa?

Många tror att ett besök på Gekås alltid innebär att stå i kilometerlånga köer, men vi kan berätta att det är bara i undantagsfall varuhuset lever upp till myten. I själva verket kan man så gott som alltid obehindrad spankulera in på Gekås utan att först köa.

Mest kunder har vi under semesterveckorna på sommaren, främst i början av veckorna. Besöksrekord brukar slås måndag vecka 30. Så är du ingen people person kan du stanna hemma den dagen. Under hösten har vi mest besökare under helgerna, med köer på lördagarna från vecka 36, ungefär; sedan avtar det runt vecka 49. Även skollov och klämdagar passar många på att åka hit.

Så, vill du shoppa i fred och frihet rekommenderar vi att du åker hit i januari, februari, mars eller juni. Eller under måndag – torsdag på hösten.

No comments:

Post a Comment