Sunday, December 2, 2012

Bloggredaktionen insuper campingatmosfär

På denna jättecamping med 700 bäddar och 350 husvagnar är det full rulle mest hela tiden. Medan gäster checkar in, ber om hjälp eller bara köper glass, får vi en pratstund med personalen. Campinggästerna springer ut och in genom dörren och har frågor om allt möjligt.

-Ibland får vi till och med agera smakråd när folk visar upp sina shoppingfynd från Gekås, berättar Tanja från sin plats bakom receptionsdisken.
Här stannar de flesta gäster inte längre än en natt eller två, men för de som blir kvar lite längre finns det massor att hitta på! Gekås Camping stoltserar bland annat med äventyrsbangolf, badtunnor och fina promenad- och cykelvägar. Man kan också fiska, hyra en kanot, eller bada i den närbelägna sjön. Idylliskt så det förslår!
Tanja berättar att en väldigt vanlig syn på campingen är tjejgäng i alla åldrar. Då lyder konceptet: Stuga, vinkväll och stimmiga uppvisningar av de bästa fynden och de snyggaste kläderna. Många väljer att fira både födelsedagar och möhippor med en tripp till Ullared plus övernattning.
Självklart passar bloggredaktionen på att luska lite i hur den typiska campinggästen beter sig:
-Dom är väldigt glada och trevliga, speciellt om det både är fint väder och lagom mycket kunder i varuhuset! Den absolut vanligaste frågan vi får är ”När ska man checka in?”, det får man svara på flera gånger om dagen!
På helgerna går grillarna varma i stugor och vagnar och grilloset lägger sig som en dimma över nejden. Men på Gekås Camping är det ingen hög musik och röj frampå småtimmarna, för nästa dag står camparna utvilade och shoppingtaggade när Skandinaviens största varuhus slår upp portarna. Shoppingen är, trots det breda utbudet, attraktion numero uno när man bestämmer sig för att knappa in Ullared i GPS:en!

No comments:

Post a Comment